• kalliergeies2
  • kalliergeies4
  • kalliergeies3
EST 2006

Η εταιρεία μας

Η εταιρεία μας, ως ατομική επιχείρηση, δημιουργήθηκε  στις αρχές του 2006 από τον Καλέντη Κωνσταντίνο. Η αφορμή ήταν η έκφραση του ίδιου μέσω της φύσης γενικότερα και σε αστικό πράσινο ειδικότερα. Έχοντας σπουδάσει αρχιτεκτονική τοπίου στο Τεχνολογικό  ίδρυμα του Τ.Ε.Ι Ηπείρου και ενώ είναι επί πτυχίο  φοιτητής στην Αγροτική Οικονομία στο Γεωπονικό πανεπιστήμιο, προσπαθεί να βελτιώσει και να είναι όσο πιο σφαιρικότερη η γνώση του στο αντικείμενο του αστικού πρασίνου.

Ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του  μέσα από την πολύχρονη εμπειρία τους μπορούν να δώσουν πνοή στα σχέδια σας για έναν άρτιο περιβάλλοντα χώρο ,  με έμφαση στην καλαισθησία  και  την λειτουργικότητα.

Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας μας απεικονίζει το εύρος της άρτιας επιστημονικής γνώσης και της τεχνογνωσίας μας στη μελέτη ,σχεδιασμό, εγκατάσταση, συντήρηση έργων πρασίνου.

Προσφέρουμε συμβουλές για όλες τις εφαρμογές βάσει της ευρείας γνώσης μας για τα φυτά, τα προϊόντα και τα υλικά για τη δημιουργία κατά παραγγελία σχεδίων και κατασκευών κήπων που ανταποκρίνονται σε οποιεσδήποτε μεμονωμένες απαιτήσεις, που παραδίδονται στην ώρα τους.

Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε έναν κήπο ή ένα τοπίο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, εγκαίρως και με προϋπολογισμό και να δημιουργήσουμε τον χώρο βάσει των δικός σας θέλω, τον τρόπο ζωής σας και το πρόγραμμά σας.

Peachtree

Η Peachtree εξυπηρετεί οικιακούς και εταιρικούς χώρους. Η απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία αποτελούν μέρος ενός συστήματος ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων.

Γλυφάδα
  • Παμβώτιδος 109α, 16561
  • +30 2109627221
  • +30 6977190045

Created by Web Intelligence