Μελέτη και σχεδιασμός περιβάλλοντα ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων

Προσφέρουμε πλήρη σχεδιασμό του τοπίου και του κήπου σας, καθώς και την διατήρηση και συντήρηση αυτού με έμφαση στα πολυχρωμία, την έμφαση στα φυτά με λιγότερες απαιτήσεις σε νερό, εδώδιμα στο μεσογειακό κλίμα μας.

Δεν έχει σημασία το μέγεθος του χώρου σας, η ημερήσια δόση του ήλιου ή το έδαφος, δεκάδες όμορφα φυτά της Μεσογείου και ενδημικά φυτά μπορούν να γεμίσουν τον κήπο σας με μήνες μακράς διαρκείας ανθοφορίας. Πολλά προσφέρουν επίσης ελκυστικό φύλλωμα σε αποχρώσεις του πράσινου, ασημί, κόκκινο, μπλε και χάλκινα, προσφέροντας μια μαγευτική αλληλεπίδραση του χρώματος, την αντίθεση και την υφή.

Στην Peachtree έχουμε δεσμευτεί για τη δημιουργία πολύχρωμων κήπων που εξοικονομούν νερό, συμβάλουν σε ένα πιο υγιεινό περιβάλλον με έμφαση στις απαιτήσεις του πελάτη μας.

Τα σχέδιά μας περιλαμβάνουν συνήθως δέντρα, θάμνους και πολυετή φυτά που είναι κατάλληλα για τον εποχιακό κύκλο μας, ζεστά, ξηρά καλοκαίρια και ήπιους, υγρούς χειμώνες.

Αυτές οι αποδεδειγμένες επιδόσεις απαιτούν λίγη άρδευση. Θα διαχωρίζουν τη θέση τους από επιβλαβείς οργανισμούς και ασθένειες, χωρίς μεγάλες δόσεις χημικών ουσιών. Συνεργαζόμαστε με τη φύση σε κάθε βήμα.

Είτε επιθυμείτε ένα άγριο μεσογειακό λιβάδι, ένα μπερδεμένο εξοχικό στιλ, ένα γραφικό κήπο, μια χαλαρωτική λωρίδα πρασίνου ή ένα αυστηρό σε στυλ κήπο θα σχεδιάσουμε ένα φιλόξενο υπαίθριο χώρο που είναι ακριβώς σωστό για σας.

meleti-kai-sxediasmos-periballonta-idiotikon-kai-epaggelmatikon-xoron/meleti-kai-sxediasmos-periballonta-idiotikon-kai-epaggelmatikon-xoron2
Peachtree

Η Peachtree εξυπηρετεί οικιακούς και εταιρικούς χώρους. Η απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία αποτελούν μέρος ενός συστήματος ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων.

Γλυφάδα
  • Παμβώτιδος 109α, 16561
  • +30 2109627221
  • +30 6977190045

Created by Web Intelligence